Ontdek onze huidige acties!

Skinovage PX

Onze Babor Skinovage PX Treatments zijn gericht op de verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Daarbij wordt er gekeken naar jouw huidtype en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Om te bepalen welke behandelingen het beste bij jouw huid past, wordt er naar de twee belangrijkste kenmerken van de huid gekeken.

  • Het huidtype, dat genetisch bepaald is. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen een droge, normale, gemengde en vette huid.
  • De huidconditie, die bepaald wordt door leefomstandigheden zoals milieu invloeden, stress, productgebruik en voeding. Hierbij wordt er gekeken naar het vochtgehalte, veroudering, pigmentatie (zonschade), huidoneffenheden en de huidreactie.

 

Trakteer jezelf op een moment van ontspanning mét maximale huidverbetering! Skinovage PX treatments zijn de ideale combinatie van ontspanning én huidverbetering! Maak een keuze uit het aantal minuten waarbij een behandeling op maat wordt samengesteld op jouw huid en wensen. 30,60 of 75 minuten.

ReVersive

Anti-aging was gisteren, vandaag is het Pro Youth! Bescherm uw huid en houd uw cellen jong met de nieuwe , innovatieve behandeling ReVersive van BABOR. Voorzien van nieuwe high performance hoofdwerkstoffen en een PRO YOUTH complex, verminderen de nieuwe verzorgingsproducten van de ReVersive serie zichtbaar de meest voorkomende tekenen van de huidveroudering zoals: verlies aan elasticiteit, rimpelvorming en een gebrekkige uitstraling. Tegelijkertijd overtuigt de nieuwe receptuur met een verbeterde antirimpelwerking, een direct gladmakend effect en een toegenomen lichtkracht alsmede huidperfectie! Het huidbeeld ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

75 min.

HSR

Lifting en anti-aging op het hoogste niveau.

HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel behandeling  voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis.

75 min.

Het epileren/ waxen van de wenkbrauwen is bij bovenstaande behandelingen inbegrepen.

Voor het verven van wimpers ,wenkbrauwen en waxen gelaat wordt een meerprijs berekent. Vraag ernaar in de salon

Algemeen

Contact

Henriëtte Nieuwenhuis
Luringstraat 62
Onstwedde
Tel: 06 46793940
E-mail: info@dyanthos.nl

© 2020 Schoonheidsssalon Dyanthos

Webrealisatie bij Annemiek Vos | Vossystems